AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Termeni si conditii - utilizare site
Fiecare utilizator este responsabil de propriile anunturi postate.
Este intersiza copierea totala sau partiala a continurului acestui site fara acordul scris al proprietarului.
Este intersisa postarea de anunturi cu continut ilegal sau care promoveaza activitatii ilegale.

Despre calitatea anunturilor
Ne dorim ca AnunturiMax sa fie un site de anunturi de cea mai buna calitate. In acest sens nu toleram spam-ul, sau orice fel de abuzuri rezultate din adaugarea unor anunturi necorespunzatoare.
Sistemul prevede filtre antispam la introducerea unui anunt precum si unele filtre automate, care se ruleaza periodic, in scopul de a mentine doar cele mai de calitate anunturi pe site.
Filtrele actioneaza fie prin oprirea introducerii anunturilor in sistem fie prin trecerea la anunturi expirate a acelor anunturi detectate ca si spam, cu exceptia celui mai recent.
Desemenea uneori anunturile sunt monitorizate si manual de catre operatorii nostri, pentru a asigura o calitate sporita a continutului, iar in cazul detectarii, unor incalcari ale prezentelor conditii de utilizare anunturile vor fii sterse, sau trecute ca si expirate.

Mini ghid de adaugare a unor anunturi de succes
  1. Adaugati un singur anunt despre o singura oferta. Nu va ajuta nici pe dvs, nici pe noi daca incercati sa adaugati 20 de anunturi consecutive despre acelasi lucru. Daca doriti sa promovati mai intens acel anunt, va sfatuim sau sa dati share pe o retea de socializare la respectivul anunt, sau sa adaugati si pe alte situri de anunturi.
  2. Daca stiti ca deja exista un anunt similar, valabil la noi pe site, nu este recomandata adaugarea unuia nou, pana cel vechi nu expira.
  3. Deasemena nu incurajam adaugarea aceluiasi anunt in mai multe categorii, fara ca textul anuntului sa fie diferit, in proportie mai mare de 20%.
  4. Incercati sa descrieti ce vindeti, macar in cateva cuvinte cat mai concis, nu doar puneti un link in text spre un alt site, sau sa lasati un numar de telefon. Potentialul cumparator. de cele mai multe ori, are nevoie de un mic imbold (oferit de descrierea anuntului), inainte sa se decida sa va caute.
  5. Cautati cea mai potrivita categorie. Desemenea asteptam sugestii de categorii noi prin intermediul formularului de contact.