AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: vin

Pagina 1 din 1


Butoi realizat din material compozit (polyester armat cu fibra de sticla) cu performante superioare ale proprietatilor mecanice si chimice,special proiectate si fabricate pentru a satisface toate standardele si normele europene si romane conform agrementarilor tehnice obtinute.Capacitate 200L Tip produsButoi Utilizat pentru Vin,tuica Material Fibra de sticla CuloareGri

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Urziceni
Data adaugare: 16-07-2019, Altele
Colectie Vin (expirat)Pret: 12500 RON

Vand colectie vinuri, 490 sticle vin si 10 sticle sampanie, deosebite, ani incepand cu 1978 si pana in 2002; sticle vin produse in numar limitat, pastrate culcat, temperatura constanta; se vinde toata colectia, nu separat, 500 sticle x 25 lei/sticla = 12500 lei

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Bacau
Data adaugare: 24-01-2013, Prestari servicii