AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: vacanta

Pagina 1 din 10


Revelion 2020 - Va invita la Revelionul MiraSingles pentru cei singuri - NU SE VINE ÎN DOI …dar se poate pleca in DOI ! Revelionul unde sentimentele renasc ca pasarea Phoenix - se distinge prin accentul pus pe eleganta, socializare si distractie. Ai acum ocazia să cunosti multa lume, sa socializezi, sa te distrezi, sa-ti faci noi prieteni, singles ca si tine, sa dansezi si sa canti pana in zori, cu mari sanse de a gasi chiar si un El sau o Ea special(a)!.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 19-10-2019, Doamne/Domnisoare

Agentia Matrimoniala Mira este aici numai pentru tine. Idealuri, sperante, realizari – toate emotiile cuprinse sub un singur nume: IUBIREA. Sa indraznesti sa traiesti singur-un act de mare curaj dar in acelasi timp o mare dezamagire a sufletului. Noi suntem usa ce deschide speranta unei noi iubiri si scriem alaturi de tine inceputul unei noi povesti de dragoste. Un vis ce poate deveni realitate. O speranta ce poate fi realitatea de maine. Nimic mai simplu: 0757643978 nu sms

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Prestari servicii

Matrimoniale Mira - Atunci cand viata ne pune la incercare, atunci cand privim in preajma noastra si nu mai e nimeni care sa ne fie aproape, atunci cand singuratatea urla in sufletul nostru, atunci cand iti doresti noi suntem aici pentru tine. De peste 25 de ani suntem alaturi de cei singuri si rataciti in valurile vietii. Noi reusim sa gasim oameni pentru oameni, intr-o maniera delicata si cu un colectiv dedicat si care stie cu exactitate ce inseamna confidentialitatea. 0742251153

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Doamne/Domnisoare

Grupul MiraSingles – O relatie de dragoste se bazeaza si aici pe "acel ceva" si pe compatibilitatea ("chimia") dintre cei doi! Pentru a avantaja intalnirile intre cat mai multi Singles organizam diferite evenimente Serate, Excursii in tara si strainatate, DayMira, Revelion si multe alte, daca doresti sa socializezi, sa cunosti noi persoane participa si tu …vei fi surprins de cate persoane de calitate fac parte din acest grup. 0742251153-0757643978 – nu sms.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Doamne/Domnisoare

Israel 26-30 Noiembrie– se spune ca pentru fiecare exista un moment cand trebuie sa viziteze aceste locuri sfinte, fiecare macar o data in viata ar fi indicat sa paseasca pe aceste meleaguri. Cu mare succes organizam o noua vacanta in Tara Sfanta pentru cei singuri unde vom fi calauziti de gandurile fiecaruia spre Mormantul Sfant si locuri cu mare incarcare emotionala, aceste zile vom reusi si sa socializam, sa ne relaxam si de ce nu poate nu din intamplare vii in aceasta vacanta. 0742251153

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Doamne/Domnisoare