AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: usi

Pagina 1 din 1


SC MERCADOORS LIFT SRL- 0720959626 -usi de garaj, automatizari porti cu telecomanda, usa garaj cu motor electric, usa garaj automata, usi garaj pe comanda,usi garaj rulante, usi garaj culisante, sisteme deschidere porti, mecanisme pentru deschiderea portilor cu telecomanda in Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea si Bechet.

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: Craiova
Data adaugare: 18-03-2020, Altele

Suntem o companie tanara si dinamica, de aceea venim in intampinarea clientilor cu produse de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi. Punem la dispoziția clientului o gamă largă de produse, care cuprind uși din lemn masiv, ferestre și uși PVC, garduri din fier cu elemente decorative, perdele verticale, rulouri pentru geam și plase contra insectelor. Folosim tâmplărie din lemn masiv, din lemn stratificat si tâmplărie PVC cu 5, 6 și 7 camere cu geam super Low-E 4 anotimpuri.

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: Ibanesti
Data adaugare: 30-06-2016, Altele
Termopane ieftine (expirat)Pret: 1 RON

Amel Termopane va ofera tamplarie pvc (panouri, usi, ferestre) la pret de fabrica. Intrati pe magazinul online : http://amel-termopane.ro Livram termopanele in cel mai scurt timp la dvs acasa. Telefon : 074.222.1399

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 08-02-2015, Prestari servicii
Deblocari usi (expirat)Pret: 1 RON

Abra Line intervine pentru deblocarea usilor metalice, de termopan sau lemn, mobile sau imobile! Echipa noastra de lacatusi acopera o gama larga de servicii garantand limitarea eventualelor pagube ce pot aparea! Deplasarea, constatarea si evaluarea costului la domiciliul dumneavoastra din BUCURESTI sau zonele limitrofe se efectueaza GRATUIT! Oferim de asemenea servicii de reparatie/inlocuire de broaste, yale, balamale, multiplicari chei, solutii integrate de securitate.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-10-2014, Prestari servicii
Usi termopan complete Venghe (expirat)Pret: 600 RON

Usi complete venghe termopan cu oglinda Fata Spate Dimensiune 78 x 202 cm Pret 600 ron/ buc .Stare Perfecta. Disponibile 3 buc tel 0760062726

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 31-03-2014, Prestari servicii