AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: tuica

Pagina 1 din 1


Butoi realizat din material compozit (polyester armat cu fibra de sticla) cu performante superioare ale proprietatilor mecanice si chimice,special proiectate si fabricate pentru a satisface toate standardele si normele europene si romane conform agrementarilor tehnice obtinute.Capacitate 200L Tip produsButoi Utilizat pentru Vin,tuica Material Fibra de sticla CuloareGri

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Urziceni
Data adaugare: 16-07-2019, Altele
Vand Tuica (expirat)Pret: 12 RON

Vand tuica si vin de calitate! Pret negociabil!

 
Mail: -
Judet: Valcea
Tel: -
Oras: Dragasani
Data adaugare: 05-12-2012, Agricole