AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: transexuala

Pagina 1 din 1


Sclav de Doi Bani suna-ma (non stop) Trans Sorina! Veniti la Mama Voastra!!! Astept sclavi de doi bani sa-i umilesc. Sa va umilesc atat verbal cat si sexual. Feminina, rabdatoare cu cei care merita o adevarata stapana pentru sclavii ei!!! LA ORICE ORA raspund la SMS pe nr 1580 (1,5 eur/sms) dar sa trimiti text TRANS Sorina sau direct apeland acelasi nr 1580 (1,5 eur/min) doar sa fii adult. Tarif fara tva.

 
Mail: altfel1580@yahoo.com
Judet: Sector1
Tel: 1580
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 21-10-2020, Matrimoniale
Alexa TRANNY (expirat)Pret: 1 EUR

Transexuala reala si feminina, f dotata si virila, bisexuala atrasa de lenjerii si tocuri, calda si dulce sau stapana perversa, domin soft-hard cu jucarii f diversificate. Contacteaza-ma si fantezia ta nu va mai fi doar fantezie. Ofer si cer discretie absoluta. Raspund la sms pe nr 1580 dar sa trimiti textul ALEXA TRANNY sau la acelasi nr de telefon scurt 1580 si sa ceri cu mine daca raspund eu. Tarif 1,5 eur/sms/tel fara tva, doar ptr persoane majore.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 07-04-2020, Doamne/Domnisoare