AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: tractari

Pagina 1 din 4


Tractari auto non stop, asistenta rutiera, remorcari auto Ploiesti Oferim gama completa de servicii non-stop: asistenta rutiera, tractari si remorcari auto, transport autoturisme pe platforma in/din sau spre orice localitate din tara. Din serviciile noastre, amintim ca asiguram reparatii minore la fata locului; Deasemenea, asiguram transport de persoane la destinatia ceruta si oferim parcare in parc auto cu paza (in Ploiesti).

 
Mail: office@tractari-ploiesti.ro
Judet: Prahova
Tel: 0747258867
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 25-01-2021, Prestari servicii

Oferim o gama completa de servicii non-stop: * Tractari Auto Ploiesti -tractare auto avariate -tractare auto defecte -tractare auto neinmatriculate -tractare auto utilaje agricole -tractare auto dube si autoutilitare *Asistenta rutiera Ploiesti -pana carburant -pana curent -pana anvelopa -alimentare cu carburant necorespunzator -indrumare sevice, vulcanizare, etc *Transport pe platforma auto Ploiesti -transport pe platforma auto defecte sau avariate

 
Mail: office@tractari-ploiesti.ro
Judet: Prahova
Tel: 0747258867
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 05-01-2021, Prestari servicii

Cu o experienta in domeniu si cu o flota formata din autospeciale performante, dotate cu trailere autorizate profesionale, va oferim servicii de transport utilaje si agabaritice. Efectuam transportul utilajelor de diferite tipuri, marimi sau greutate. Asiguram transport pe trailer, transport agabaritic, transport utilaje de constructii, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confectii si structure metalice, tractari, instalatii, silozuri, grinzi, etc

 
Mail: donluxconstruct@gmail.com
Judet: Sector1
Tel: 0730023999
Oras: Mogosoaia
Data adaugare: 29-09-2020, Prestari servicii

Ca specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma, transport ambarcatiuni usoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj şi remorcari diverse. Servicii asistenta rutiera In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore, un mecanic poate insoti conducatorul autoutilitarei pentru tractare si poate depana autovehiculul la fata locului.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 06-07-2017, Prestari servicii

DpD Asistenta va ofera servicii auto complete: tractari auto si asistenta rutiera, service auto, rent a car. Tarife minime pentru tractari auto Bucuresti, Ilfov, Autostrada A1 (Pitesti), A2 (Soarelui – Constanta), A3 (Ploiesti) si in tara. Program NON STOP si Interventie rapida indiferent de locatie! Contact: www.tractariauto.co.ro 0726616161

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 05-01-2015, Prestari servicii