AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: toalete

Pagina 1 din 1


Societatea Toalete Ecologice are ca obiectiv principal de activitate inchirierea, intretinerea de toalete ecologice mobile precum si inchirierea sistemelor de garduri mobile. Ne oferim serviciile atat la organizarea evenimentelor cultural, sportive, intruniri cat si la organizarea santierelor de constructii. Avem acoperire nationala.

 
Mail: bucuresti@toaleteecologicesrl.ro
Judet: Sector6
Tel: 0749193418
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 14-05-2020, Prestari servicii

Societatea noastra inchiriaza,vinde si igienizeaza toalete ecologice mobile la cel mai bun pret.

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 08-02-2016, Constructii

Inchiriem,igienizam toalete ecologice.Oferim serviciile atat pentru evenimente culturale,sportive,intruniri cat si la organizarea santierelor de constructii.

 
Mail: -
Judet: Brasov
Tel: -
Oras: Brasov
Data adaugare: 08-02-2016, Inchirieri

Oferim pentru vanzare,inchiriere si intretinere toalete ecologice mobile.Prestari servicii in toata tara.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 08-02-2016, Constructii
Inchiriem toalete ecologice (expirat)Pret: 2 RON

Societatea noastra are ca obiectiv de activitate inchirierea,vanzarea si igienizarea de toalete ecologice mobile.Ne oferim serviciile atat la evenimente cultural,sportive,intruniri cat si la organizarea santierelor de constructii.Avem acoperire nationala.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-02-2016, Prestari servicii