AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: toalete

Pagina 1 din 2


Societatea noastra se ocupe cu inchirierea de toalete ecologice si containare -toalete ecologice cu lavoar - lavoar extern -garduri mobile -cabine de paza Produsele noastre sunt destinate santierelor, parcurilor cat si evenimentelor sportive. Practicam preturi fara concurenta si activam in toata tara.

 
Mail: ecobucuresti@yahoo.com
Judet: Sector6
Tel: 0748113840
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 04-08-2020, Prestari servicii

Inchiriem si igienizam toalete ecologice in toata tara. inchiriem atat la evenimente in aer liber cat si la organizarea santierelor de constructii. Pe langa TOALETE ECOLOGICE mai inchiriem si sisteme de GARD MOBIL.

 
Mail: bucuresti@toaleteecologicesrl.ro
Judet: Prahova
Tel: 0749193418
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 15-07-2020, Prestari servicii

Inchiriem, vindem, igienizam toalete ecologice mobile. oferim serviciile atat la evenimente in aer liber cat si la organizarea santierelor de constructii. inchiriem garduri mobile, containere, toalete, ecologice.

 
Mail: bucuresti@toaleteecologicesrl.ro
Judet: Sector1
Tel: 0749193418
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 12-06-2020, Prestari servicii

Societatea Toalete Ecologice are ca obiectiv principal de activitate inchirierea, intretinerea de toalete ecologice mobile precum si inchirierea sistemelor de garduri mobile. Ne oferim serviciile atat la organizarea evenimentelor cultural, sportive, intruniri cat si la organizarea santierelor de constructii. Avem acoperire nationala.

 
Mail: bucuresti@toaleteecologicesrl.ro
Judet: Sector6
Tel: 0749193418
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 14-05-2020, Prestari servicii

Societatea noastra inchiriaza,vinde si igienizeaza toalete ecologice mobile la cel mai bun pret.

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 08-02-2016, Constructii