AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: termopane

Pagina 1 din 2

Termopane Targu Mures (expirat)Pret: 200 RON

WDG-Ferestre si usi serioase este o companie care se adreseaza in principal clientilor finali. Obiectivul nostru de activitate fiind comercializarea si montajul de tamplarie PVC cu geam termoizolant (geam termopan), geam termopan, usi de garaj, rulouri exterioare, sticla ornamentala, oglinzi si accesorii PVC/Aluminiu.

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: Targu Mures
Data adaugare: 08-02-2021, Constructii
Termopane termopane (expirat)Pret: 1 RON

Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Rehau si termopane ieftine cu geamuri termopan. Avem o experienta de zece ani pe piata de termopane Rehau din Bucuresti si Ilfov. Oferind un pret competitiv pe piata de termopane Rehau din Bucuresti sI Ilfov am reusit sa dovedim ca putem inregistra o crestere anuala a cifrei de afaceri.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 17-02-2020, Altele
Termopane ieftine (expirat)Pret: 1 RON

Amel Termopane va ofera tamplarie pvc (panouri, usi, ferestre) la pret de fabrica. Intrati pe magazinul online : http://amel-termopane.ro Livram termopanele in cel mai scurt timp la dvs acasa. Telefon : 074.222.1399

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 08-02-2015, Prestari servicii
Tamplarie pvc (expirat)Pret: 100 RON

Producator tamplarie PVC si aluminiu, profil REHAU cu 3, 5 sau 6 camere de aer, feronerie Maco (Austria) sau Roto (Germania), cu sistem de microventilatie, inchidere multipunct, maner secustic si sticla cu bariera termica, fonica si protectie antiefractie, in pachet tripan sau termopan. Garantie 5 ani. *CALITATEA FACE PRETUL!

 
Mail: -
Judet: Botosani
Tel: -
Oras: botosani
Data adaugare: 21-01-2013, Constructii
Termopane Ieftine Rehau (expirat)Pret: 1 RON

Termopane Rehau cu 3 si 5 camere,feronerie Maco si geam termopan,gama variata de culori la cele mai ieftine preturi!Beneficiaza de reducerile speciale din aceasta perioada!

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 16-01-2013, Constructii