AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: super oferta

Pagina 1 din 1

Ceva util si generos (expirat)Pret: 100 RON

Buna! 😊 Am nevoie urgent de 5 persoane care doresc sa lucreze part-time/full time(dupa preferinte) de pe calculator/telefon.Daca doresti si tu un venit in plus,scrie DETALII la sendreasvetlana94@gmail.com si te voi contacta!

 
Mail: -
Judet: Dambovita
Tel: -
Oras: Barbuceanu
Data adaugare: 11-05-2018, Laptopuri

Selectam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:lory_titi@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: cluj
Data adaugare: 03-02-2018, Altele
Noutate absoluta doar acum (expirat)Pret: 300 EUR

Noutate absoluta, doar acum!Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!NU este necesara experienta!Oferim curs gratuit si complet de instruire.Selectam urgent dezvoltatori de proiect.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "info" la adresa de email: petronelacandrescu@yahoo.ro

 
Mail: -
Judet: Gorj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 20-04-2015, Altele
VAND URGENTTTTTTT IN FLORESTI (expirat)Pret: 30900 RON

Ap de 52 mp si balcon de 11 mp cu2 camere finisate si mobilate ,baie personalizata si bucatarie la comanda di utilata modern. DISPONIBIL LA CERERE POZE PE MAIL.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: CLUJ
Data adaugare: 07-11-2012, Apartamente