AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: sudura

Pagina 1 din 1


HYUNDAI MMA 201 este un aparat de sudura in sistem invertor, monofazat, pentru sudura in curent continuu prin procedeul MMA. Dmeniu de reglare a curentului de sudura 10 - 200 A Controlul instantaneu al transferului materialului de adaos permite o sudura de calitate cu mai multe tipuri de electrozi – rutilici, bazici, etc;Intrerupere automata cand electrodul este in scurt-circuit si in absenta arcului;Protectie termostatica, la supratensiune, la subtensiune, la supracurent

 
Mail: magazin@gradenia.ro
Judet: Ialomita
Tel: 0727532793
Oras: Urziceni
Data adaugare: 06-08-2019, Altele