AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: submersibila

Pagina 1 din 1


Aveti probleme legate de functionarea hidroforului: -nu porneste la scaderea presiunii -presostatul nu poate fi reglat -presiune scazuta la robinet -porniri si opriri repetate cu socuri hidraulice -functioneaza continuu, cu sau fara presiune -hidroforul cu ejector se dezamorseaza? Inginer specialist pompe si hidrofoare, asigur consultanta, montaj si service pentru sisteme de alimentare cu apa. Bucuresti si zonele limitrofe. Tel: 0741.401.674

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 24-01-2013, Prestari servicii
pompa submersibila (expirat)Pret: 10000 RON

De vanzare pompa submersibila trifazata profesionala de mare putere, pentru ape uzate, 250 mc/h, echipata cu suport, panou comanda/control, senzori de nivel, ideala pentru ape murdare provenite de la fundatii, santiere,statii de evacuare ape uzate pentru sate comune, orase instalatii de spalare industriala, instalatii de filtrare, sisteme industriale, apa uzata, lichide agresive, sisteme de irigatii, sisteme de desecare, statii epurare, etc.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 12-10-2012, Prestari servicii