AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: sicrie

Pagina 1 din 1


SICRIE,IMBALSAMARE,CRUCI,CRUCIFIXE,PAHARE,PROSOAPE FUNERARE,LUMANARI,NECROLOG,TABLITE PT. CRUCI,BATISTE, COROANE,CATERING,PRODUSE DE PATISERIE (JAPONEZE, PARASTAS, COLACI),TRANSPORT FUNERAR, INTOCMIRE DOSAR.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: turda
Data adaugare: 19-10-2018, Prestari servicii
CASA FUNERARA CLUJ (expirat)Pret: 1 RON

Casa Funerara cu sediul in Cluj Napoca strada Calea Motilor, Nr. 21 va ofera o gama larga de servicii funerare, efectuate de profesionisti ca urmare a unei lungi experiente in acest domeniu. Scopul nostru este de a va pune la dispozitie o alternativa de servicii oneste si de calitate la cele mai mici preturi. Tratam fiecare caz cu demnitatea cuvenita si incercam pe cat posibil a usura trecerea defunctului in nefiinta pentru familia, rudele si toti cei implicati.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj
Data adaugare: 26-02-2015, Prestari servicii
Sicrie la pret de producator (expirat)Pret: 150 RON

Sicrie din lemn masiv de brad direct de la producator de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret.Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru www.lemndears.ro sectiunea sicrie

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: ilfov
Data adaugare: 07-11-2012, Prestari servicii
Servicii funerare complete (expirat)Pret: 1 RON

SF Beelsamen va pune la dispozitie o gama completa de servicii funerare pentru a va sprijini si indruma intr-un moment atat de delicat al vietii dumneavoastra.Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate iar pretul este foarte accesibil, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji.Stim cat de dificil este un astfel de moment, astfel incat suntem dispusi sa va sprijinim sa depasiti cu bine astfel de momente.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 26-10-2012, Prestari servicii