AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: servicii

Pagina 1 din 4


Servicii profesionale de taiat copaci mari. Experienta 10 ani in toaletare copaci mari 0748653033. Executam in conditii de siguranta taierea copacilor mari in cimitir. tai copaci mari in toate localitatile din tara. Taierea copacilor cu alpinisti utilitari scad costurile macaralei. Tai plopi mari pe marginea drumului sau langa cladiri. Echipamentele de taiat copaci mari trebuie sa ii confere protectia pentru lucru la inaltime si pentru lucrul cu motofierastraul.

 
Mail: taicopacipericulosi@gmail.com
Judet: Tulcea
Tel: 0748653033
Oras: Tulcea
Data adaugare: 24-03-2020, Prestari servicii

Reparatii calculatoare galati la domiciliu. reparatii pc galati domiciliu client. reparatii telefoane galati. creare magazin online galati. web design galati. instalare windows galati. reparatii laptopuri galati. instalare camere supraveghere galati. camere supraveghere galati. servicii it - wowservice

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: Galati
Data adaugare: 24-07-2019, Prestari servicii

Meserias serios in bucuresti fac: zugraveli, renovari, interioare, gresie, faianta, parchet, glet, instalatii, rigips, montaj usi, reparatii etc. sunati-ma cu incredere 0753.604.688 recomandat de www.azc.ro

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 28-11-2018, Prestari servicii
Castiguri din prima luna (expirat)Pret: 1 EUR

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii! Lucrezi in timpul liber sau full-time,la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii,solicita acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele de email: miha20001@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 25-02-2016, Prestari servicii

Ești în nevoie de credite, sau vrei să înceapă o afacere pe cont propriu, sau vrei să cumperi o casă nouă sau mașină sau face o excursie, dar nu au bani, aici este o oportunitate de acum ca oferim împrumuturi de toate tipuri de la rata dobânzii doar 2%, fără nici o garanție necesară. Aplica acum și să aibă împrumut aprobat și transferat în contul dvs. bancar în doar 48 de ore.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 16-03-2015, Prestari servicii