AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: service

Pagina 1 din 3

Reparatii televizoare Sectorul 5 (expirat)Pret: 50 RON

Acum asiguram reparatii televizoare la domiciliul clientului, in Sectorul 5, simplu si rapid, ieftin si eficient. Pentru orice problema nu ezitati sa ne contactati. Va ajutam oricand, oriunde, cu placere, in Sectorul 5.

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 27-07-2016, Prestari servicii

"Centru de Service IT & Electro ITLand Service Blaupunkt, reparatii Blaupunkt, radio Blaupunkt, statii amplificare Blaupunkt, telecomenzi volan Blaupunkt, sisteme navigatie Blaupunkt, navigatii, navigatie, boxe Blaupunkt, subwoofer Blaupunkt, componente si accesorii Blaupunkt - comercializare, service Blaupunkt, piese Blaupunkt 021.315.64.62 "

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-03-2016, Prestari servicii
Piese electrocasnice Bosch (expirat)Pret: 11 RON

"Piese electrocasnice Bosch Comercializam piese de schimb pentru electocasnice Bosch! Import Germania! Trimite-ne chiar acum modelul complet al aparatului tau si piesa necesara, iar noi vom reveni cu oferta de pret si termenul de livrare! Oferim si servicii de reparatie pentru electrocasnice Bosch"

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-03-2016, Prestari servicii

IT Land Multimedia SRL va ofera : - service si intretinere calculatoare - sistem de intretinere retea informatica sau service calculatoare bazat pe abonamente flexibile - abonamente cu vizite zilnice, saptamanale, lunare, trimestriale sau la cerere - abonamentul de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, cazurile interventiilor urgente sunt acoperite in cel mult 4 ore de la sesizarea dumneavoastra!

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-03-2016, Prestari servicii

AutoKappa va ofera piese auto noi si second hand de cea mai buna calitate, cat si un service auto profesionist si accesibil. Pentru mai multe detalii vizitati www.autokappa.ro

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 10-04-2015, Autoturisme