AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: scule electrice

Pagina 1 din 1

Ciocan rotopercutor (expirat)Pret: 480 RON

Ciocan rotopercutor profesional 800W, 2,7 Joules, cu 3 functii:gaurire,gaurire cu percutie si daltuire.Are control electronic al turatiei,mandrina SDS-Plus si cablu alimentare lung de 3m. E dotat cu maner suplimentar si limitator de adancime,3burghie SDS-Plus beton ,dalta si spit si valiza de transport. Diametru maxim de gaurire in beton 26(mm) Greutate (kg)3.3 Diametru maxim de gaurire in lemn30 (mm) Turatia in gol 0-1250( rot/min Diametru maxim de gaurire in otel13 (mm)

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Urziceni
Data adaugare: 19-08-2019, Altele