AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: revelion

Pagina 1 din 10


Revelion 2021 – dupa un an 2020 “carantinat” incepe un 2021 pe apele Bosforului – am organizat in acest an cateva zile la Istanbul pentru a te surprinde si de data aceasta cu o noapte de Revelion de neuitat – Noaptea de Revelion pe vapor plimbandune pe Bosfor. ACUM pana in 25 Octombrie pret oferta – 470€ - 30 Decembrie – 03 Ianuarie -plecare din Cluj Napoca si Bucuresti

 
Mail: le.yl@hotmail.it
Judet: Cluj
Tel: 0757643978
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 20-10-2020, National

Revelion 2020 - Va invita la Revelionul MiraSingles pentru cei singuri - NU SE VINE ÎN DOI …dar se poate pleca in DOI ! Revelionul unde sentimentele renasc ca pasarea Phoenix - se distinge prin accentul pus pe eleganta, socializare si distractie. Ai acum ocazia să cunosti multa lume, sa socializezi, sa te distrezi, sa-ti faci noi prieteni, singles ca si tine, sa dansezi si sa canti pana in zori, cu mari sanse de a gasi chiar si un El sau o Ea special(a)!.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 19-10-2019, Doamne/Domnisoare

Franciza MatrimonialeMira . Se mai spune despre o “franciza” ca este o “afacere la cheie” sau mai simplu “o afacere gata facuta”. Vrei sa ai parte de-o astfel de afacere in care implicarea ta sa fie totala? O afacere in care sa ai in pemanenta suportul nostru? Nimic nu este complicat! Totul depinde ce ceea ce iti doresti sa faci in continuare – sa pornesti de la zero sau sa incepi alaturi de cine este “mare” pe aceasta piata a serviciilor matrimoniale. 0757643978.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Romania
Data adaugare: 05-10-2019, Prestari servicii

Agentia Matrimoniala Mira este aici numai pentru tine. Idealuri, sperante, realizari – toate emotiile cuprinse sub un singur nume: IUBIREA. Sa indraznesti sa traiesti singur-un act de mare curaj dar in acelasi timp o mare dezamagire a sufletului. Noi suntem usa ce deschide speranta unei noi iubiri si scriem alaturi de tine inceputul unei noi povesti de dragoste. Un vis ce poate deveni realitate. O speranta ce poate fi realitatea de maine. Nimic mai simplu: 0757643978 nu sms

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Prestari servicii

Matrimoniale Mira - Atunci cand viata ne pune la incercare, atunci cand privim in preajma noastra si nu mai e nimeni care sa ne fie aproape, atunci cand singuratatea urla in sufletul nostru, atunci cand iti doresti noi suntem aici pentru tine. De peste 25 de ani suntem alaturi de cei singuri si rataciti in valurile vietii. Noi reusim sa gasim oameni pentru oameni, intr-o maniera delicata si cu un colectiv dedicat si care stie cu exactitate ce inseamna confidentialitatea. 0742251153

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Doamne/Domnisoare