AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: reiki

Pagina 1 din 1


Cursuri reiki online, inițiere reiki la distanță. Vindecare cu bioenergie. Ai auzit despre minunea Reiki, despre vindecarea cu bioenergie, iti doresti sa te initiezi in aceasta tehnica, fie pentru sanatatea ta, pentru beneficiul tau personal si al celor dragi, fie pentru a deveni un bun terapeut in ajutorul celor ce au nevoie.

 
Mail: horareiki@gmail.com
Judet: Alba
Tel: 0747080238
Oras: Alba Iulia
Data adaugare: 20-01-2021, Prestari servicii

NLP & Reiki Solutions este școla națională unde vei găsi cele mai frumoase și mai eficiente cursuri de reiki și de dezvoltare personală din România! Organizăm cursuri atât direct (la sală) cât și online (la distanță): curs de programare neurolingvistică (NLP și Coaching), curs reiki, ințiere reiki la distanță, curs de terapii complementare, curs de radionică spirituală, curs de vindecare cu bioenergie, curs de inițiere în tehnica razei vindecătoare.

 
Mail: horareiki@gmail.com
Judet: Alba
Tel: 0747080238
Oras: Alba Iulia
Data adaugare: 17-12-2020, Prestari servicii

Initieri, cursuri, acordaje pe reiki de la gradul 1 la gradul 20, radiestezie infoenergetica de la gradul 1 la gradul 9 plus alte 253 de sisteme si cursuri. Mai multe informatii: Andrei Daniel 0768581843 http://consultati.webgarden.ro

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 26-10-2014, Telefoane