AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: publicitate

Pagina 1 din 4


Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa, ziarul financiar, adevarul, libertatea, evenimentul zilei, jurnalul national, click. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures etc.

 
Mail: office@mediapress.ro
Judet: Sector2
Tel: 0721213403
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 10-07-2019, Altele

Va inscriu anuntul in 300 site-uri romanesti, perfect functionale! Anuntul dv. ajunge in primele pagini Google prin intermediul site-urilor cu page rank mare pe care-l public si beneficiaza de vizibilate maxima! Valabilitate anunt 30 zile. Inscrierea se face manual, nu folosesc niciun soft, Google penalizeaza acest gen de promovare. Va creez e-mail, conturi, adaug poze. Publicati rapid folosind serviciile mele, concep textul si va actualizez zilnic anunturile expirate! Tel. 0723618796

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 24-01-2018, Prestari servicii
Promovare online (expirat)Pret: 800 RON

Va inscriu anuntul in 300 site-uri romanesti, perfect functionale, verificate saptamanal! Anuntul dv. ajunge in primele pagini Google prin intermediul site-urilor cu page rank mare pe care-l public si beneficiaza de vizibilate maxima! Valabilitate 30 zile. Inscrierea se face manual, nu folosesc niciun soft, Google penalizeaza acest gen de promovare. Va creez e-mail, conturi, adaug poze. Avantaje: ofer serv. profesioniste de promovare si publicitate online cu o rata mare de potentionali clienti.

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 21-03-2017, Prestari servicii
Promovare web (expirat)Pret: 1 RON

Promovam online afacerea ta pe acest site si pe inca 299 de site-uri doar pentru 99 de lei! Inscriere in directoare, publicare de advertoriale si campanii de promovare prin sms la cele mai avantajoase preturi! Realizam site-uri de prezentare si optimizare SEO! Pentru mai multe detalii contactati-ne! TEL: 076012143 sau 0771308049 MAIL: reclama@seodirect.ro SITE: http://www.seodirect.ro

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 13-10-2014, Prestari servicii

Print offset executam la comanda orice material publicitar pe suport Magnetic magneti de frigider calendare magnetice carti de vizita magnetice post it magnetice etc. etc. www.print-publicitate.ro

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-05-2014, Prestari servicii