AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: plasa

Pagina 1 din 1

Plasa umbrire maro cu alb (expirat)Pret: 90 RON

Caracteristici: dimensiune plasa umbrire: 2 x 10 m maro + alb fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate) usoara si rezistenta culoare maro cu alb margine cu tesatura intarita pe toata lungimea materialului poate fi instalata rapid datorita butonierelor practicate din 10 in 10 cm pe toata lungimea, pe ambele parti densitate: 80 g/mp

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Urziceni
Data adaugare: 21-06-2019, Altele
Materiale gard pret promotional (expirat)Pret: 11 RON

Stalp de beton cu diferite dimensiuni si grosimi, plasa si accesorii gard la pret promotional de primavara.

 
Mail: -
Judet: Brasov
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 25-04-2017, Prestari servicii
Termosistem la Numai 16RON (expirat)Pret: 16 RON

Termosistem compus din: - Polistiren Therm-Wall EPS60 5cm - Adeziv de polistiren Eco Placofix - Plasa fibra de sticla 145g/mp - Dibluri de polistiren 10 x 120mm

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 02-11-2012, Prestari servicii