AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: piese

Pagina 1 din 4


"Piese de schimb electrocasnice Gorenje Oferim piese de schimb pentru electrocasnice Gorenje ! Trimite-ne modelul exact si complet al aparatului precum si piesa necesara, iar noi vom reveni cu oferta si termenul de livrare!"

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-03-2016, Prestari servicii
Piese electrocasnice Bosch (expirat)Pret: 11 RON

"Piese electrocasnice Bosch Comercializam piese de schimb pentru electocasnice Bosch! Import Germania! Trimite-ne chiar acum modelul complet al aparatului tau si piesa necesara, iar noi vom reveni cu oferta de pret si termenul de livrare! Oferim si servicii de reparatie pentru electrocasnice Bosch"

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-03-2016, Prestari servicii

"Piese de schimb si reparatii electrocasnice Tefal ! Comercializam piese de schimb pentru electrocasnice Tefal ! Oferim de asemenea si reparatii contra cost ! Trimite-ne chiar acum modelul complet al aparatului si piesa necesara, iar noi vom reveni cu oferta de pret si termenul de livrare! Daca aveti nevoie de alte informatii, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail ! "

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-03-2016, Prestari servicii
Fiat Punto (expirat)Pret: 500 RON

An inmatricularii -1995, Combustibil-benzina Capacitate cilindrica-1581 cmc Putere maxima-65 kw Nr.locuri-5

 
Mail: -
Judet: Vrancea
Tel: -
Oras: Focsani
Data adaugare: 17-07-2015, Auto-Moto-Velo

BmwCraiova.ro este un magazin online de piese si accesorii auto originale Bmw,noi si second hand, la preturi absolut corecte.Pentru mai multe detalii accesati: www.bmwcraiova.ro

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 14-04-2015, Autoturisme