AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: piese auto

Pagina 1 din 5


Oferim toata gama de piese pentru autoturismele opel, vw, seat, audi, ford. Piesele auto din dezmembrari sunt piese demontate cu grija, sunt sortate si testate pe urma sunt depozitate in conditii optime, ferite de intemperii, fiind in stare perfecta de functionare fiind demontate de pe masini radiate sau avariate.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Onesti
Data adaugare: 31-12-2016, Autoturisme
Magazin online de piese auto (expirat)Pret: 10 RON

Magazin online de piese auto in Bucuresti cu livrare oriunde in tara Aici gasiti la comanda orice piesa pentru orice marca sau model auto Intrati pe siteul nostru www.expert-pieseauto.ro si faceti comanda pentru piesa dorita Magazin online de piese auto

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 02-06-2015, Auto-Moto-Velo

Piesemasini.net este un magazin online de piese de schimb de calitate la preturi competitive si intr-un timp foarte scurt, economisind astfel destul de mult timp, carburant si nervi. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama diversificata de piese si accesorii auto, atat din punct de vedere al marcilor comercializate cat si din punct de vedere al utilizarii lor, la preturi accesibile si consultanta privind alegerea lor dupa nevoile autoturismului detinut de catre client.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Onesti
Data adaugare: 16-02-2015, Autoturisme

Firma noastra va ofera posibilitatea de a achizitiona online piese si accesori auto pentru masina dumneavoastra. Comanda se poate efectua direct de pe site www.piesemasini.net precum si telefonic 0749832925 . Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama diversificata de piese si accesorii auto, atat din punct de vedere al marcilor comercializate cat si din punct de vedere al utilizarii lor.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Bacau
Data adaugare: 13-11-2014, Autoturisme
Ulei auto si moto (expirat)Pret: 1 RON

SRK Europarts partener Motul in Romania, va asteapta cu comenzi pe site-ul http://www.motul-romania.com/sau la numerele de telefon afisate mai jos.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 13-11-2014, Auto-Moto-Velo