AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: piata

Pagina 1 din 2


Traducem documente cu specialitate medicală, tehnică, auto, diplome, financiare sau generale. Calitate garantată 100% la cele mai mici tarife posibile. Timp maxim de predare 24 ore în varianta online sau la sediu.

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 20-05-2022, Altele
Taraba acoperita cu copertina (expirat)Pret: 2000 RON

Produse Composite va ofera taraba pentru fructe si legume acoperita cu copertina pvc sustinuta pe schelet metalic.Culori ,dimensiuni si modele dupa necesitatile si proiectele clientilor nostrii.Fabricat Produse Composite.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: ALEXENI
Data adaugare: 14-06-2017, Prestari servicii
STAND PIATA CU COPERTINA (expirat)Pret: 300 EUR

Sc Helene Srl produce standuri cu copertine pentu piete agroalimentare.. Fabricat Sc Helene Srl.Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru schelenesrl.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: ALEXENI
Data adaugare: 09-02-2017, Constructii
TARABA PENTRU PIETE (expirat)Pret: 100 EUR

Sc Helene Srl produce tarabe pentru fructe si legume destinate pietelor agroalimentare.Destinate atat pentru spatii inchise cat si pentru spatii deschise .Produsele noastre sunt realizate din pvc extrudat de inalta densitate, rezitente la socuri mecanice, rezistenta la variatii de temperature, rezistenta la actiunea agentilor chimici din atmosfera. La toate variantele constructive usa de acces la compartimentul depozitare marfa este prevazuta cu sistem de inchidere cu lacat.schelenesrl.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: ALEXENI
Data adaugare: 09-02-2017, Constructii
Depozit Piata de Peste (expirat)Pret: 100 RON

Infiintarea unei piete de peste in Giurgiu asigura beneficii majore la nivelul cumparatorilor,comerciantilor,dar si la nivelul furnizorilor de peste si produse din peste. Piata este structurata astfel: 1.Zona depozitelor de refrigerare si frig 2.Zona de “Desolzare/eviscerare” 3.Sala de Prezentare 4.Camera fulgi de gheata Servicii asigurate comerciantilor

 
Mail: -
Judet: Giurgiu
Tel: -
Oras: Giurgiu
Data adaugare: 19-04-2016, Inchirieri