AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: open

Pagina 1 din 2


Salut Sunt un baiat gay open mind si sunt convins ca, toti merităm sa fim fericiti, in felul nostru. Acestea fiind spuse,va pe toți baieti gay sau bisexuali care vor sa cunoasca pe, , altcineva", sa ma contacteze . Imi plac, relatiile de orice natura.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 10-10-2019, Matrimoniale

Proprietar inchiriez spatii birouri 500 mp in centru business in zona Grozavesti, cladire 2011, P+5. Expunere si vizibilitate foarte buna. Cladirea are contorizare separata, centrala proprie, aer conditionat, paza 24/7, parcare. Pretul: 10 euro/mp negociabil + 2 euro/mp mentenantra + TVA.

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-09-2014, Imobiliare

Proprietar inchiriez spatiu 420mp la parter in imobil de birouri P+4+M, cu acces stradal, pretabil pentru sediu firma sau spatiu commercial zona Grozavesti. Constructie 2011, imobilul are internet, CATV, aer conditionat, centrala proprie, apa, gaze, canalizare, instalatie electrica si termica, post trafo, termopan, paza 24/7, locuri parcare. Pret 10eur/mp negociabil + 2eur/mp mentenanta.

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-09-2014, Case-Vile

Inchiriez open space 350 mp in cladire de birouri P+5E, constructie 2012, un singur spatiu pe nivel a cate 350mp fiecare, 3 grupuri sanitare, bucatarie, pretabil pentru sediu firma. Cladirea dispune de lifturi moderne, centrala proprie, post trafo, internet si telefon, aer conditionat, paza 24/7, parcare. Acces stradal in apropiere de metrou si de Primaria Capitalei, la cateva minute de P-ta Victoriei. Pret: 10 euro/mp negociabil + 2 euro/mp mentenanta (cladire fata TVA).

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-09-2014, Inchirieri

Proprietar inchiriez open space 300mp, etaj 5 din P+5, in centru business din zona metrou Grozavesti. Expunere si vizibilitate foarte buna. Accesul la mijloacele de transport in comun este excellent- metrou, autobuz si tramvai, cu acces usor catre centrul orasului, aprox 3 min. de P-ta Victoriei. Cladirea, an 2011, dispune de finisaje excelente, paza 24/7, supraveghere video si parcare. Spatiul are 2 grupuri sanitare si chicineta. Pret: 10 euro/mp negociabil + 2 euro/mp mentenanta + tva.

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-09-2014, Inchirieri