AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: oferta

Pagina 1 din 8


Oferta pentru persoane perseverente. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire gratis la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru detalii contactati adresa de email

 
Mail: coltadi@gmail.com
Judet: Sector5
Tel:
Oras:
Data adaugare: 01-11-2017, Altele

Castiguri imediate, chiar din prima zi, dovedit si sigur Hai acum in echipa cu noi este o activitate ce poate fii practicata fulltime dar si part-time acasa de la calculator , ori care va fii decizia luata , in timpul liber continua sa muncesti pentru visul tau nu al patronului . solicitati detalii trimitand cuvantul info si adresa dumneavoastra de email aici : sebiromania@gmail.com pentru a intra in posesia detaliilor .

 
Mail: sebiromania@gmail.com
Judet: Bihor
Tel: 0771564902
Oras: oradea
Data adaugare: 22-09-2017, Altele
bani pe internetPret: 0 RON

Bani pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:alinahagiu46@yahoo.com

 
Mail: alinahagiu46@yahoo.com
Judet: Caras-Severin
Tel: 0000000000
Oras: caras
Data adaugare: 31-08-2017, Telefoane

Oferta excelenta pentru anul 2017. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: alinahagiu46@yahoo.com

 
Mail: alinahagiu46@yahoo.com
Judet: Sector3
Tel: 0000000000
Oras: bucuresti
Data adaugare: 27-08-2017, Altele
bani la domiciliu (expirat)Pret: 0 RON

Castiguri imediate si mari! Nu trebuie sa platiti nimic! Nu cumparati nimic! Oferta este noua! Selectam urgent persoane foarte serioase! Se lucreaza in timpul liber, pe calculator.

 
Mail: -
Judet: Tulcea
Tel: -
Oras: Bacau
Data adaugare: 21-10-2016, Altele