AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: oferta noua

Pagina 1 din 1

Oferta noua in 2018 (expirat)Pret: 500 RON

Oferta noua in 2018.Nu trebuie experienta (va invatam noi totul).Cerem: seriozitate,cunostinte minime de ultilizare calculator (pdf,email,word,internet),lucru 2 ore pe zi.Pentru a aplica la oferta,trimiteti mesajul APLIC la adresa de email:corinadraghici9591@yahoo.com Va astept cu drag!

 
Mail: -
Judet: Olt
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 18-02-2018, Altele
Oferta noua de castigat bani (expirat)Pret: 0 RON

Oferta noua de castigat bani! Suntem in plina dezvoltare si inca mai avem nevoie de colaboratori seriosi si harnici, care vor sa castige bani in timpul liber, chiar si cate 2 ore pe zi. Asiguram contract de comision si instruire gratjuita. Cere seriozitate maxima. Solicitati acum detalii la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 24-10-2015, Altele
Lucru la domiciliu (expirat)Pret: 0 RON

Lucru la domiciliu! Oferta noua! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa castige bani in regim de colaborare. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la inuternet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-10-2015, Altele