AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: moderatori

Pagina 1 din 1

Selectam moderatori de anunturi (expirat)Pret: 300 EUR

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: Nadasa
Data adaugare: 09-03-2018, Case-Vile
caut colaboratori (expirat)Pret: 11 RON

Cautam persoane dornice sa lucreze part -time (programul fiind ales de dvs).Beneficiile sunt pe masura rezultatelor obtinute.Cerinte:cunostinte minime de prelucrare a textelor pe calculator;varsta minima18 ani.Pentru a aplica si dvs la aceasta oferta, solicitati detalii la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii.

 
Mail: -
Judet: Arad
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 07-02-2018, Prestari servicii