AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: mica publicitate

Pagina 1 din 1

Anunturi gratuite online (expirat)Pret: 10 RON

Vrei sa vinzi ceva sau sa cumperi acum ai posibilitatea gratuit sa publici anuntul tau si pe site-ul: www.micapublicitategratuita.ro Cum functioneaza? Tu publici anunt GRATUIT. Noi promovam. Tu vinzi si toti bani raman ai tai fara sa platesti nimic :d Dupa afacerist te numesti!

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 27-01-2013, Prestari servicii

Site de anunturi gratuite din toate judetele tarii si din diverse categorii! Anunturile se posteaza foarte usor, in mod gratuit, fara necesitatea crearii prealabile a unui cont si provin din domenii ca: imobiliare, auto, locuri de munca si multe altele.De asemenea site-ul ofera posibilitatea promovarii anuntului prin retelele de socializare, geo-localizare, adaugarea de imagini, etc.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj
Data adaugare: 12-12-2012, Auto-Moto-Velo