AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: meditatii

Pagina 1 din 2


Profesor cu EXPERIENTA de peste 10 ani, ofer meditatii ON-LINE la FRANCEZA, ENGLEZA si GERMANA pentru ADULTI (care pleaca la munca in strainatate), pentru PRESCOLARI, sau pentru cei care doresc sa converseze, din orice alt motiv, intr-o limba straina si doresc dobandirea unui nivel conversational de baza. Orele vor fi atractive atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Abordarea se va face in functie de varsta. Dispun de materiale de invatare inclusiv audio-video..

 
Mail: paladiciulian@gmail.com
Judet: Bistrita-Nasaud
Tel: 0790546337
Oras: Bistrita
Data adaugare: 22-10-2020, Prestari servicii

Profesor cu o vechime de peste 10 ani in lucrul cu elevii de liceu,si cu experienta in pregatirea absolventilor de liceu pentru ACADEMIE, ofer meditatii la ISTORIE pentru BAC si admitere la ACADEMIA de POLITIE, SNSPA si ACADEMIA de INFORMATII, dar si pentru cei care, din orice motiv, vor sa aprofundeze aceasta frumoasa disciplina(ca si HOBBY).Orele vor fi foarte interesante intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta. Detin materiale.

 
Mail: paladiciulian@gmail.com
Judet: Bistrita-Nasaud
Tel: 0790546337
Oras: Bistrita
Data adaugare: 24-09-2020, Prestari servicii
Meditatii Matematica (expirat)Pret: 50 RON

Profesoara, ofer meditatii la matematica testare nationala, teze, examene, corigente, recuperarea materiei orice nivel (chiar de la corigenta la note peste 8). Lucrez individual cu fiecare elev. Metoda proprie. Experienta de peste 10 ani cu elevi. GARANTEZ REZULTATE SI SERIOZITATE! Tel: 0725760546 Email: nota.mare_meditatii@yahoo.com Pret: 50 Ron/2h (domiciliul meu: Sector 6 Lujerului/ al elevului: Crangasi, Militari, Drumul Taberei)

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 03-09-2014, Prestari servicii

Ofer: Meditatii la lb. engleza si spaniola – 40 lei / sedinta 2 h; 20 lei / sedinta 1 h Traduceri autorizate- en/sp/ro (legale, financiare, medicale, literare, generale, stiintifice, diplome, etc.) – pretul variaza in functie de numarul de pagini si de termenul de predare; pot oferi chitanta si factura Redactari proiecte la comanda: lucrari de licenta, disertatie, eseuri, proiecte diverse – in romana, engleza si spaniola 0768638609 freelancing.projects@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 21-01-2013, Prestari servicii

Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si masteranda sectia “Traductologie (engleza-franceza)” Universitatea Bucuresti, meditez elevi clasele I-XII (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al elevului, preferabil in apropiere. In plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma DALF. Mentionez ca am experienta in pregatirea elevilor. Tel: 0733.589.037.

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 06-01-2013, Prestari servicii