AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: maternitate

Pagina 1 din 1


Oferim servicii All inclusiv și programe cu succes garantat. Procedurile sunt efectuate conform legislației internaționale și legislației UE. Costul tratamentelor de FIV cu ovocite donate variază între 4900 euro și 14900 euro. BioTexCom oferă trei tipuri de contracte de surogat gestațional începând cu 39 900 euro (Totul inclus, cu încercări nelimitate) Informații suplimentare: Site: www.biotexcom.ro E-mail: office.ro@biotexcom.com Telefon: +40 316-300-765

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: București
Data adaugare: 17-03-2020, Prestari servicii

Clinica de reproducere umana BioTexCom care are o experienta in reprodecerea umana mai mult de 10 ani, ofera servicii de mama surogat (mama purtatoare) si donare de ovule cu garantie. Clinica are o banca mare de donatoare de ovule si mame purtatoare. Oferte cu restituirea completa a banilor in caz de rezultat negativ.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 20-12-2012, Altele