AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: masiniinghetatastradale

Pagina 1 din 1

Masinii de inghetataPret: 1000 EUR

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniu, venim în întâmpinarea dumneavoastra cu o gamă diversificată de masini de înghețată, ingrediente, emulgatori,vafe, cornete zaharoase,caserole și produse de unica folosintă, avem parteneri în peste 8 tări și colaborăm cu cea mai rapidă și ieftină firma de curierat din Romania. Pentru mai multe detali va asteptam pe situl https://depozitinghetata.ro sau la numarul 0748501577

 
Mail: laviniavending@gmail.ccom
Judet: Sibiu
Tel: 0748501577
Oras: Sibiu
Data adaugare: 29-05-2020, Altele
Masina de inghetataPret: 1000 RON

Numar compresoare: 2, Model compresor cilindri: Aspera, Capacitate cilindri: 2.9L x 2,Capacitate cuve: 2 x 22L, Putere: 2.7 Kw. Compania noastra va ofera peste 16 modele de masini de inghetata si aparate vending. Va oferim posibilitatea de a testa produsele noastre in centrele din Sibiu si Tulcea. Pentru toate produsele asiguram livrare gratuita in maxim 24 de ore si garantie intre 1-5 ani. Pentru mai multe produse va asteptam pe https://www.inghetata.com

 
Mail: laviniavending@gmail.com
Judet: Sibiu
Tel: 0748501577
Oras: Sibiu
Data adaugare: 31-03-2020, Altele