AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: masaj

Pagina 1 din 3


Masaj terapeutic pentru recuperare medicala, sportiv, reflexogen, lombar, cervical, capilar, facial si masaj de relaxare. oferim si recuperare medicala pentru diferite afectiuni (discopatie lombara, spondiliza si alte probleme). masajul se face pe masa de masaj, intr-un cabinet de kinetoterapie zona intercontinetal - biserica catolica italiana, 0729695061

 
Mail: floresnou@gmail.com
Judet: Sector3
Tel: 0729695061
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 06-06-2019, Altele
Masaj tantric Anglia (expirat)Pret: 8000 EUR

Salon de masaj cauta fete inteligente si prezentabile de minim 18 ani pentru a lucra in cele mai exclusive zone din Anglia. Minim 8000 de euro pe luna, cazare in locații de top, acces la contacte și petreceri exclusiviste. Contacteza-ne acum pentru mai multe detalii. Raspundem si la WhatsApp.

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Anglia
Data adaugare: 22-01-2019, Altele
Angajam Maseoze (expirat)Pret: 6000 RON

Salon de masaj din bucuresti angajeaza doamne sau domnisoare cu sau fara experienta pentru masaj erotic (fara nici un fel de contact sexual ).Se ofera cazare si transport gratuit persoanelor din afara localitatii. Oferim si cerem seriozitate maxima. Putem fi contactati zilnic intre orele 13:00 si 05:00 a doua zi.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 26-01-2016, Prestari servicii
o ora de placere (expirat)Pret: 100 RON

Masajul erotic este un tango al energiilor, o comunicare fără cuvinte, o oră petrecută în afara timpului. Veţi întâlni chipuri dulci ce vă vor mângâia trupul stresat de grijile zilnice, veţi auzi gânduri aşternute în şoapte ce vor atinge sufletul amorţit. Happy End Massage

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 28-11-2015, Doamne/Domnisoare
Scaun masaj (expirat)Pret: 550 RON

Vand scaun masaj cu pietre de jad,incalzite cu infrarosu pentru dureri de spate,musculare,antistres,cresterea imunitatii,etc. Putin utilizat,in garantie. Pret catalog 900. Pret vanzare 550 discutabil.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 19-07-2015, Altele