AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: masa

Pagina 1 din 2

Masa cu canapele pentru gradina (expirat)Pret: 285 RON

Dimensiuni masa : L x l x h = 1250 x 830 x 820mm Dimensiuni canapele : L x l x h=770x320x480mm Produse Composite va ofera Set masa cu 4 canapele pentru gradina.Produse realizate din pvc extrudat de inalta calitate ideala atat pentru spatii inchise cat si exterioare.Sunt impermeabile gradul de absortie al apei este 0,rezistente la solutii acide si alcaline,nu putrezesc sau mucegaiesc,rezistenta mare la insecte,nu necesita intretinere sau revopsire.Articol made in Produse Composite.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Alexeni
Data adaugare: 14-06-2017, Prestari servicii
Masa piata cu usi glisante (expirat)Pret: 850 RON

Produse Composite va ofera masa piata cu usi glisante.Produs realizat din pvc extrudat de inalta calitate .Prevazut cu compartiment de depozitare format din rafturi ce ofera un spatiu generos de stocare. Dimensiuni si culori la alegerea beneficiarului.Fabricat Produse Composite

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Alexeni
Data adaugare: 14-06-2017, Prestari servicii
MASA CU TABURETE (expirat)Pret: 100 RON

Sc Helene Srl produce masa cu taburete din pvc extrudat de inalta calitate ideala atat pentru spatii inchise cat si exterioare datorita materialului din care sunt prelucrate sunt impermeabile gradul de absortie al apei este 0,rezistente la solutii acide si alcaline,nu putrezesc sau mucegaiesc,rezistenta mare la insecte datorita plasticului din compozitie .Dimensiuni masa: Lxlxh=770x400x455. Dimensiuni taburete:sezut 305mm,inaltime 350. schelenesrl.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: ALEXENI
Data adaugare: 09-02-2017, Constructii
ARTICOLE DIN PVC (expirat)Pret: 100 RON

Sc Helene Srl va ofera articole din pvc extrudat de inalta densitate pentru exterior si interior.Ideal pentru locurile in aer liber mobilierul produs de societatea noastra este caracterizat prin rezistenta: mecanica, chimica, la lumina, UV, umezeala, insecte, solutii acide,absorbtie apa 0.Printre produsele noastre regasiti mobilier comercial,mese, scaunele,suporti pentru flori,masti pentru chiuvete,dulapuri pentru bai ,rafturi ,tarabe pentru piete,fose septice, produse la comanda.schelenesrl.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: ALEXENI
Data adaugare: 09-02-2017, Prestari servicii
TARABA PENTRU PIETE (expirat)Pret: 100 EUR

Sc Helene Srl produce tarabe pentru fructe si legume destinate pietelor agroalimentare.Destinate atat pentru spatii inchise cat si pentru spatii deschise .Produsele noastre sunt realizate din pvc extrudat de inalta densitate, rezitente la socuri mecanice, rezistenta la variatii de temperature, rezistenta la actiunea agentilor chimici din atmosfera. La toate variantele constructive usa de acces la compartimentul depozitare marfa este prevazuta cu sistem de inchidere cu lacat.schelenesrl.

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: ALEXENI
Data adaugare: 09-02-2017, Constructii