AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: mare

Pagina 1 din 1


Ofertă Standard: Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Nopți de Culoare și Distracție cu doar 550 Lei. Soare, Mare, Nisip și Multă Distracție ! SEJUR de 7 ZILE, 6 NOPȚI (CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: Mic dejun, Prânz, Cină).

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Costinesti
Data adaugare: 09-03-2018, National
Activitate online la domiciliu (expirat)Pret: 100 RON

Activitate online la domiciliu, autentic si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: margaretacovete@yahoo.ro

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 08-06-2017, Altele
Inchiriez apartament Constanta (expirat)Pret: 20 RON

Apartamente si garsoniere in Constanta si Mamaia de inchiriat in regim hotelier mobilate si utilate complet nou.Super oferta 1 Mai.Tel:0721.975.975

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 25-04-2016, Turism
Apartament Mangalia (expirat)Pret: 120 RON

Inchiriez 2 apartamente in Mangalia,situate in centrul orasului,la circa 10 min.(mers pe jos) de plaja si Sanatoriul Balnear. Dotari: bai proprii(cada/cabina dus),apa calada,bucatarii complet utilate,cate 2 camere fiecare cu paturi mari,tv,intrari separate.Apartamentele sunt la curte unde se gaseste o masa si un gratar.Posibilitate de parcare in fata casei.Pret: 120ron/24h-iulie, 150ron/24h-august.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 01-07-2015, Turism