AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: mangalia

Pagina 1 din 1

Apartament Mangalia (expirat)Pret: 120 RON

Inchiriez 2 apartamente in Mangalia,situate in centrul orasului,la circa 10 min.(mers pe jos) de plaja si Sanatoriul Balnear. Dotari: bai proprii(cada/cabina dus),apa calada,bucatarii complet utilate,cate 2 camere fiecare cu paturi mari,tv,intrari separate.Apartamentele sunt la curte unde se gaseste o masa si un gratar.Posibilitate de parcare in fata casei.Pret: 120ron/24h-iulie, 150ron/24h-august.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 01-07-2015, Turism
Teren Mangalia (expirat)Pret: 1 RON

Proprietar vand teren 430 mp, intravilan in localitatea Mangalia, judetul Constanta. Terenul este situat in cartierul de vile, strada asfaltata, gaze, curent,apa. Pentru informatii suplimentare sunati la 0767600358.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 08-11-2014, Case-Vile