AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: lucru

Pagina 1 din 3

Castiguri acasa (expirat)Pret: 1500 RON

Va oferim lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: teo_ioan@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 22-01-2018, Altele
Ham de siguranta (expirat)Pret: 1 EUR

Total Race comercializam centuri de siguranta pentru protectie la inaltime , echipamente de lucru si protectia muncii, hamuri ajustabile, centuri de siguranta si protectia muncii , centuri complexe, funii de siguranta, centura de siguranta pentru protectie in timpul lucrului pe schele, in timpul utilizarii platformelor la inaltime, mobile si fixe.

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 26-10-2017, Constructii
Centuri complexe siguranta HAM (expirat)Pret: 1 EUR

Total Race comercializeaza cu livrare din stoc Bucuresti hamuri profesionale, centura de siguranta complexa marime universala si ajustabila, echipamente de protectie pt munca la inaltime , centuri de protectie pt talie, inele de ancorare dorsale , inele de ancorare frontale, inele de ancorare laterale.

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Sibiu
Data adaugare: 26-10-2017, Constructii
Lucru de acasa (expirat)Pret: 1 RON

Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti detalii la adresa de email coltadi@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 24-08-2017, Altele
Oferta de lucru la domiciliu (expirat)Pret: 10 RON

Vrei sa-ti indeplinesti dorintele?Te-ai saturat de sefi?Vrei mai mult timp liber? Intra pe: http://bit.ly/293aWWq

 
Mail: -
Judet: Bistrita-Nasaud
Tel: -
Oras: Bistrita
Data adaugare: 02-05-2017, Altele