AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: locuri

Pagina 2 din 4

Munca la Fabrici Depozite etc (expirat)Pret: 800 RON

Locuri de munca pentru barbati,femei,cupluri in Republica CEHA la fabrici,depozite,agricultura pentru sortat,ambalat,etichetat reconditionat ambalaje etc.salariul este de minim 750-800 euro.Contract sezonier de munca pe o perioada de minim 3 luni cu posibilitate de prelungire.0773387818

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 27-10-2015, Prestari servicii
Noi locuri de munca (expirat)Pret: 1 RON

Oferim locuri de munca sigure si de viitor,cu contract legal,care iti ofera posibilitatea sa-ti faci singur programul si sa fii propriul tau sef.Este o oferta noua in Romania,cu locuri limitate,prestezi o munca usoara ca si operator pe calculator,pentru care nu ai nevoie de pregatire deoarece vei avea un indrumator care-ti va sta la dispozitie.Mai multe detalii la email:cernescurodica@gmail.com.

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 16-05-2015, Altele
Joburi Strainatate (expirat)Pret: 800 EUR

Asiguram locuri de munca in Republica Ceha- Praga si imprejurimi pentru ; barbati , femei , cupluri la : fabrici , agricultura,silvicultura, depozite agroalimentare,constructii , lacatuserie , sudura etc . Cazare asigurata.Contract sezonier de munca pe o perioda de pina la un an cu posibilitatea de prelungire.Plecari rapide din toata tara.rel.tel.0754560511(luni-vineri;10-16)

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 27-04-2015, Prestari servicii
Joburi Strainatate (expirat)Pret: 800 EUR

Ofertam locuri de munca in cipru, Republica Ceha-Praga,grecia pentru calificati, necalificati ; barbati , femei , cupluri in diverse domenii de activitate.Contract sezonier de munca pe o perioada de pina la un an cu posibilitate de prelungire.cistigurile difera de la un domeniu de activitate la altul.relatii luni-vineri(9.30-16.30)tel.0732484064

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 02-03-2015, Altele
Joburi Strainatate (expirat)Pret: 800 EUR

Joburi barbati femei cupluri - Strainatate, Plecari in maxim 5 zile de la inscriere . Ofertam locuri de munca in Cehia la constructii ,lacatuserie ,sudura, agricultura ,depozite, fabrici, etc . Cazare asigurata Contract sezonier de munca pe perioda de minim 3 - 6 - 12 luni cu posibilitatea de prelungire .Plecari din toata tara rel .0747454024

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 07-12-2014, Altele