AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: loc de munca

Pagina 1 din 15


Oportunitate foarte serioasa.Numai daca nu vrei nu castigi.Castiga si tu bani online.Oferta pentru timpul liber.Noi vrem ca tu sa reusesti.Incepe imediat si usor.Dovedit si rapid.Noi suntem viitorul. Solicita detalii la adresa de emial antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Teleorman
Tel: 0761165213
Oras:
Data adaugare: 06-07-2022, Locuri de munca
Oferta avantajoasaPret: 300 EUR

Vrei sa castigi bani acasa? Suntem in continua ascensiune! Noi dorim sa te ajutam! E experienta speciala!Cerem cunostinge minime de utilizare a internetului! Simplu si usor! Te ajutam pas cu pas! Te asteptam in echipa noastra! Fii pregatit pentru ceva revolutionar! Sistemul functioneaza excelent! Nu e nevoie de experienta anteriora! Solicita acum detalii la adresa de email: antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Alba
Tel: 0761165214
Oras:
Data adaugare: 01-07-2022, Locuri de munca

Oferta pentru cei seriosi! Castiguri motivante pentru toti! Cerem cunostinte de navigare pe internet.Iti oferim siguranta! Oportunitate pentru toti! Activitate foarte flexibila! Convinge-te ca suntem seriosi! Numai pentru oameni seriosi! Avem o eficienta incredibila!Solicita acum detalii la adresa de email: antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Tulcea
Tel: 0761165214
Oras: Sabaoani
Data adaugare: 29-06-2022, Locuri de munca

Oferta sigura si revolutionara: Proiect B! Cei mai buni actori ne asteapta! Riscul este zero! Proiect B: alegerea celor care vor stabilitate! Nu vei mai gasi nimic asemanator! Un film original si bani online pentru tine! Program nou de castiguri! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani? olicita acum detalii la adresa de email: antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Iasi
Tel: 0761165214
Oras:
Data adaugare: 26-06-2022, Locuri de munca
Cautam operatoriPret: 300 EUR

Avem un vis: Hollywood! Pas cu pas si sigur! De ce sa nu incepi acum? Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Sigur asta iti place si tie! Functioneaza minunat! Programul pe care l-ai asteptat! Un film senzational se va produce la Hollywood! Noi vrem sa ajungem la Hollywood! O echipa serioasa te asteapta! Solicita acum detalii la adresa de email: antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Buzau
Tel: 0761165215
Oras:
Data adaugare: 21-06-2022, Locuri de munca