AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: litoral

Pagina 1 din 2


Ofertă Standard: Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Nopți de Culoare și Distracție cu doar 550 Lei. Soare, Mare, Nisip și Multă Distracție ! SEJUR de 7 ZILE, 6 NOPȚI (CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: Mic dejun, Prânz, Cină).

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Costinesti
Data adaugare: 09-03-2018, National
Inchiriez apartament Constanta (expirat)Pret: 110 RON

Apartament 2 camere Constanta(Sabroso) in regim hotelier utilat mobilat,renovat recent,loc parcare,situat central. 110 RON/noapte.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 30-05-2016, Apartamente
Inchiriez apartament Constanta (expirat)Pret: 20 RON

Apartamente si garsoniere in Constanta si Mamaia de inchiriat in regim hotelier mobilate si utilate complet nou.Super oferta 1 Mai.Tel:0721.975.975

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 25-04-2016, Turism
Apartament Mangalia (expirat)Pret: 120 RON

Inchiriez 2 apartamente in Mangalia,situate in centrul orasului,la circa 10 min.(mers pe jos) de plaja si Sanatoriul Balnear. Dotari: bai proprii(cada/cabina dus),apa calada,bucatarii complet utilate,cate 2 camere fiecare cu paturi mari,tv,intrari separate.Apartamentele sunt la curte unde se gaseste o masa si un gratar.Posibilitate de parcare in fata casei.Pret: 120ron/24h-iulie, 150ron/24h-august.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 01-07-2015, Turism
teren costinesti plaja (expirat)Pret: 35 RON

Teren intravilan 1000 mp Costinesti,strada Scolii 900 m pana la malul marii. Toate utilitatile in zona. Pensiuni, hoteluri, construite in zona. ideal constructie hotel-pensiune cu capacitate mare. (accept schimb cu imobil Constanta)

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-06-2015, Garsoniere