AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: job

Pagina 1 din 15


Castiguri asigurate pentru o perioada de 20 de ani, dupa incheierea unui contract special si semnat numai cu pixul, in original, trimis prin posta. Va selecteaza unul dintre membrii echipei noastre, dupa ce trimiteti mesajul: ACTIVITATE COMPLET ONLINE, la adresa de email libertatefinanciara99@gmail.com

 
Mail: libertatefinanciara99@gmail.com
Judet: Alba
Tel: 0799000041
Oras: alba iulia
Data adaugare: 18-05-2020, Locuri de munca

-Cautam personal pentru munca la domiciliu, de preferat persoane serioase si dornice de a invata lucruri noi. -Varsta minima de 16 ani. -Munca se desfasoara in timpul liber 1-2 ore pe zi. -Se oferta contract de comision. -Aplica si tu la adresa de mail jdeacasa@gmail.com daca doresti un venit suplimentar.

 
Mail: jdeacasa@gmail.com
Judet: Neamt
Tel: 0799003341
Oras: Piatra Neamt
Data adaugare: 12-05-2020, Locuri de munca
Castigi onlinePret: 1 RON

Castigi online. - Cautam urgent operatori pe internet. - Castigurile sunt foarte motivante. - Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. - Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. - Avem nevoie de oameni responsabili, atenti si implicati 100%. - Pentru detalii, trimiteti 'aplic' la adresa de mail castig.partime @ gmail.com.

 
Mail: castig.partime@gmail.com
Judet: Maramures
Tel: 0776546354
Oras: Baia Mare
Data adaugare: 30-04-2020, Locuri de munca
Job on line part timePret: 1500 RON

Munca On-line. RUGAM Seriozitate. Cunostinte office/pdf/ navigare internet. n computer si smartphone. Aceasta activitate necesita: -seriozitate -motivatie!!! -rabdare - deschidere pentru lectura. Programul este flexibil si ales de dvs. Poate fii chiar si seara dupa actualul job. Se va incepe cu un Training foarte bine structurat gandit, de cunoastere al activitatii. Fiind un proiect mare si foarte ambitios. Detalii la tel/sms cu : Nume Textul Da. email

 
Mail: martiniulian314@gmail.com
Judet: Brasov
Tel: 0756386949
Oras: Brasov
Data adaugare: 08-03-2020, Locuri de munca

Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email: reala.oportunitate@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 21-06-2019, Prestari servicii