AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: job acasa

Pagina 1 din 2

part time de acasa (expirat)Pret: 1 RON

Acum Oferta De Munca La Domiciliu. Cautam urgent oameni pasionati pentru a lucra pe internet part time sau ca al doilea loc de munca. Salariu 200 eur .Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email sorinana67@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-08-2016, Prestari servicii
colaborare part time (expirat)Pret: 1 RON

Nou !!!Oferta Speciala~ Munca part time! Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa! Trimite subiect -detalii -la email: sorinana@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Onesti
Data adaugare: 01-12-2015, Prestari servicii
Oportunitate pentru oricine (expirat)Pret: 1000 RON

Oportunitate pentru oricine! Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile! Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai multe informatii la adresa de email: homejob2014@yahoo.com.

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 31-08-2015, Altele
Oferte de lucru urgente (expirat)Pret: 1000 RON

Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: homejob2014@yahoo.com.

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 10-08-2015, Altele

Colaborare sigura pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: homejob2014@yahoo.com.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Bacau
Data adaugare: 02-08-2015, Altele