AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: irigatii

Pagina 1 din 1

FORAJE PUTURI APA (expirat)Pret: 260 RON

Executam lucrari complete de foraje alimentare cu apa si punerea in functiune in solutie completa in toate zonele geografice ale Romaniei pana la adancimea de 410 ml in toate tipurie de sol.Mai executam si lucrari conexe in domeniul forajelor piloti,foraje geotehnice,foraje mediu,foraje cercetare geologica.foraje irigatii. tel:0723218757;0769260621;0753346421 email:iongongea@yahoo.com fax:0243279512

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Ograda
Data adaugare: 02-01-2013, Constructii
pompa submersibila (expirat)Pret: 10000 RON

De vanzare pompa submersibila trifazata profesionala de mare putere, pentru ape uzate, 250 mc/h, echipata cu suport, panou comanda/control, senzori de nivel, ideala pentru ape murdare provenite de la fundatii, santiere,statii de evacuare ape uzate pentru sate comune, orase instalatii de spalare industriala, instalatii de filtrare, sisteme industriale, apa uzata, lichide agresive, sisteme de irigatii, sisteme de desecare, statii epurare, etc.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 12-10-2012, Prestari servicii