AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: instalator

Pagina 1 din 3


Inginer, instalator sisteme fotovoltaice solare cod COR 741103, electrician autorizat ANRE IV A+B, proiectant, RTE ANRE electrice si diriginte santier, caut colaborare (ca PFA sau chiar si varianta de angajare cu norma partiala) in vederea proiectarii si executiei de instalatii fotovoltaice solare, inclusiv prin programul ”CASA VERDE”

 
Mail: fotovoltaice.instal@gmail.com
Judet: Timis
Tel: 0770581989
Oras: Timisoara
Data adaugare: 05-03-2019, Altele

Inginer Instalatii Timisoara Autorizat - Ieftin, Profesionist cu peste 35 de ani de experienta Execut orice lucrare de instalatii sanitare. Schimbare cada, schimbare chiuveta, schimbare baterie, montare cada, montare chiuveta, montare baterie, montare centrala termica, montare masina de spalat, schimbare masina de spalat, instalatii termice, instalatii incalzire, montare calorifer, schimbare calorifer, vas wc + rezervor, baterie perete, schimbare/montare lavoar

 
Mail: -
Judet: Timis
Tel: -
Oras: Timisoara
Data adaugare: 06-02-2019, Prestari servicii
angajez in constructii (expirat)Pret: 1500 RON

Angajez personal in constructii calificati si necalificati in anglia,uk salarii legale si acte.cazare,mancare.info 00447822153477.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 24-09-2014, Prestari servicii

Va furnizam servicii sanitare rapide, eficiente si de încredere. Va putem ajuta la rezolvarea si consilierea cu privire la o gama larga de aspecte sanitare comune si mai complexe, incluzând: - scurgeri de apă - conducte sparte, crapate, inghetate - blocaje ale canalelor de scurgere, chiuvete blocate, pompe de presiune defecte la cabinele de dus, pompe bideuri

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-07-2014, Prestari servicii
instalator diverse bucuresti (expirat)Pret: 30 RON

instalator diverse din bucuresti execut lucrari instalatii sanitare , instalatii termice , instalatii canalizare precum si probleme de remediere , lucram si in afara bucurestiului

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-02-2014, Prestari servicii