AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: inel sudabil

Pagina 1 din 1


Total Race Romania comercializeaza inele de prindere sudabile, puncte de prindere cu fixare prin sudura , inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile, inele sudabile flexibile, inele ridicare si ancorare grad dual , inele de ridicare si ancorare pentru transport, inele sudabile ancorare marfa , inele ancorare sudabile pe trailere.

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 07-09-2018, Prestari servicii
Inele sudabile SPAB (expirat)Pret: 1 RON

Total Race Goup va ofera inele sudabile SPAB, puncte de prindere cu fixare prin sudura , inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile,www.echingi.ro

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-12-2014, Prestari servicii

Total Race Romania comercializeaza inele sudabile trailer,inele de prindere sudabile ,inele de ridicare si ancorare pentru transport, inele sudabile ancorare marfa , inele ancorare sudabile pe trailere, puncte de ancorare sudabile pentru transport marfa pe camioane, puncte de ancorare, puncte de prindere, puncte ancorare sudabile. Pentru detalii accesati : www.echingi.ro/www.echingi.com /www.chingiridicare.ro

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: constanta
Data adaugare: 30-07-2014, Constructii