AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: inel ridicare

Pagina 1 din 2


Total Race livreaza din stoc Bucuresti : inele de ridicare piulita ( inele de ridicare tip mama) DIN 582. Pentru preturi , date tehnice si disponibilitate stoc accesati magazinul online : www.echingi.ro , www.ineleridicare.ro , www.ochetiridicare.ro .

 
Mail: -
Judet: Sibiu
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 07-03-2019, Constructii

Total Race Romania comercializeaza inele sudabile trailer,inele de prindere sudabile ,inele de ridicare si ancorare pentru transport, inele sudabile ancorare marfa , inele ancorare sudabile pe trailere, puncte de ancorare sudabile pentru transport marfa pe camioane, puncte de ancorare, puncte de prindere, puncte ancorare sudabile. Pentru detalii accesati : www.echingi.ro/www.echingi.com

 
Mail: -
Judet: Sibiu
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 08-11-2018, Constructii

Total Race Romania comercializeaza inele de prindere sudabile, puncte de prindere cu fixare prin sudura, inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile, inele sudabile flexibile, inele ridicare si ancorare grad dual .Pentru detalii accesati www.echingi.ro/www.echingi.com

 
Mail: -
Judet: Arges
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 08-11-2018, Constructii

Total Race Romania comercializeaza inele de prindere sudabile, puncte de prindere cu fixare prin sudura (SPAB / S 265 Crosby / KWLR Kuplex), inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice,puncte de ancorare, puncte de prindere, puncte ancorare sudabile. Pentru detalii accesati www.echingi.ro/www.echingi.com

 
Mail: -
Judet: Arad
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 08-11-2018, Constructii

Puncte de prindere cu fixare prin sudura (SPAB Grad 8 / S 265 Crosby / KWLR Kuplex), inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile, inele sudabile flexibile.

 
Mail: -
Judet: Olt
Tel: -
Oras: Slatina
Data adaugare: 27-06-2017, Prestari servicii