AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: incredere

Pagina 1 din 1

Castigi acasa la tine (expirat)Pret: 500 EUR

Atentie, oferta noua in 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email robertstefan980@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 08-02-2019, Prestari servicii
Curaj Incredere Ambitie (expirat)Pret: 0 RON

O afacere pentru oameni inteligenți! Informația este putere! Muncești inteligent și câștigi! Afacere pentru timpul liber! Doar în timpul tău liber! Muncești inteligent! Cere detalii la:bit.ly/29g7oDi

 
Mail: -
Judet: Botosani
Tel: -
Oras: Botosani
Data adaugare: 24-10-2016, Altele