AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: ghiveci

Pagina 1 din 1

Ghiveci pentru flori (expirat)Pret: 150 RON

Produs realizat din pvc extrudat de inalta densitate caracterizat prin:rezistenta la variatii de temperature,stabilitate uv,rezistenta mecanica,gradul de absortie al apei este 0,nu mucegaiesc,nu necesita revopsire sau intretinere.Ideal pentru exterior,parcuri ,scoli,stradal etc

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: Alexeni
Data adaugare: 14-06-2017, Prestari servicii
ghivece decor gradina (expirat)Pret: 140 RON

ghivece decor gradina,sunt din piatra si au diverse dimensiuni de la 30 la120cm diametrul exterior,capacitate de la 10 la 120 litri.pret de la 140 lei la 1200lei

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 10-03-2016, Prestari servicii