AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: functii auto

Pagina 1 din 1


Activare diverse functii pentru masinile din grupul RENAULT (DACIA, RENAULT) fabricate de dupa 2010 gen Logan - Sandero - Lodgy - Duster - Duster II - Dokker - Renault Clio 4 - Renault Captur - Renault Megane IV precum: - AutoScan ( efectuez doar scanarea intregii masini pentru erori si stergerea acestora, nu ma ocup si de diagnosticarea lor) FUNCTII DUSTER II HJD: - Cornering (Proiectorul dreapta/stanga se aprinde atunci cand virati) -

 
Mail: lisandru06@gmail.com
Judet: Olt
Tel: 0770390127
Oras: Slatina
Data adaugare: 22-10-2020, Prestari servicii