AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: franciza

Pagina 1 din 1


Franciza MatrimonialeMira . Se mai spune despre o “franciza” ca este o “afacere la cheie” sau mai simplu “o afacere gata facuta”. Vrei sa ai parte de-o astfel de afacere in care implicarea ta sa fie totala? O afacere in care sa ai in pemanenta suportul nostru? Nimic nu este complicat! Totul depinde ce ceea ce iti doresti sa faci in continuare – sa pornesti de la zero sau sa incepi alaturi de cine este “mare” pe aceasta piata a serviciilor matrimoniale. 0757643978.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 0742251153
Oras: Romania
Data adaugare: 05-10-2019, Prestari servicii

Agentia Matrimoniala Mira-Franciza-Cu o activitate de peste 25 ani in domeniu, un adevarat lider pe piata din Romania , agentia noastra iti ofera sansa de a-ti deschide propria agentie matrimoniala si de a deveni un om de afaceri de succes.Suna chiar acum pentru mai multe detalii si noi iti garantam ca nu vei regreta. O investiitie mica te poate transforma intr-un om independent, un om de afaceri de succes. 0742251153 - 0757643978 NU SMS www.matrimonialemira.it

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 0742251153
Oras: cluj napoca
Data adaugare: 03-07-2019, Prestari servicii
Solicita detalii (expirat)Pret: 200 RON

Sistem francizabil! FM Group ofera sistem de lucru cu Plan de Marketing valabil in peste 50 de tari. Activitate in aria comertului cu dezvoltare retea de consum proprie pe intreg teritoriul tarii dar si in strainatate. Persoanele care se potrivesc cu profilul omului de succes pe care-l cautam, pot adera la calitatea de partener sau consumator FM. Solicita detalii si trimite un scurt cv la cata.fmgroup@gmail.com .Relatii la 07280707950

 
Mail: -
Judet: Bistrita-Nasaud
Tel: -
Oras: bistrita
Data adaugare: 29-08-2014, Prestari servicii
JOB REFERENT PENTRU SC NET ROMANIA (expirat)Pret: 2500 RON

CAUTAM PERSOANE INTERESATE DE UN JOB CARE SA LE ADUCA BENEFICII FINANCIARE. CERINTE: - SA FIE COMUNICATIVI - SA STIE SA VORBEASCA IN PUBLIC - SA AIBA ASPECT FIZIC PLACUT CEI INTERESATI ACCESEAZA LINK- UL: http://www.scnetromania.com/europa , id: 049886, 0744481843 SE COMPLETEAZA UN FORMULAR DAND CLIK PE INREGISTRATI- VA, DUPA COMPLETAREA FORMULARULUI, VETI PRIMI UN NUMAR DE ORDINE. ACEST NUMAR IL VETI TRANSMITE LA scneteuropa@gmail. com CU RESPECT SEBASTIAN DRACEA

 
Mail: -
Judet: Mehedinti
Tel: -
Oras: DROBETA TURNU SEVERIN
Data adaugare: 05-11-2012, Prestari servicii