AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: evenimente

Pagina 1 din 2


Schimba-ti viata ! Fii inaintea tuturor! - Daca doresti sa devii intreprinzator privat, esti o persoana dinamica, comunicativa profita de aceasta oferta: deschide in FRANCIZA o noua agentie matrimoniala Mira. 0757643978

 
Mail: le.yl@hotmail.it
Judet: Cluj
Tel: 0757643978
Oras: cluj napoca
Data adaugare: 14-03-2020, Locuri de munca

Agentia de evenimente EVENTSIENSII, va ofera sonorizare pentru evenimentul dvs, dj nunta, dj botez, dj cununie, dj Ilvof, dj Ploiesti, dj Targoviste, dj Bucuresti, dj Buzau, dj Pitesti, dj Brasov, dj majorat, lumini arhitecturale, mese plimbarete, fum greu pentru vals, gheata carbonica, baloane heliu, foto-video si ursitoare botez, animatie si dansatoare eveniment, solisti. www.djsiensii.ro tel: 0726169870

 
Mail: siensii@yahoo.com
Judet: Sector5
Tel: 0726169870
Oras: SAT CATELU COMUNA GL
Data adaugare: 04-02-2020, Prestari servicii

Grupul MiraSingles – „Singles” uneori poate fi posibilitatea de a intalni oameni mai buni, prieteni noi, relatii mult dorite. Oferim un spatiu si nu numai unde sa poti cunoaste oameni asemanatori tie, care cauta sa scape de singuratatea serilor de sfarsit de saptamana, cu bucurie, veselie si in special fara singuratate. 0724982651 – nu sms.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 724982651
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Domni

Grupul MiraSingles - Grupul MiraSingles: Cu siguranta ai intalnit sentimentul singuratatii! El se manifesta foarte simplu: nu ai cui spune buna ziua cand ajungi acasa de la servici obosit si plin de ganduri...nu ai cui spune noapte buna iubita mea, seara cand focul pasiunii se dezlantuie frenetic...nu ai cui spune dimineata la cafea: buna dimineata iubirea mea...Mai vrei? Nu cred ca este cazul sa continuam.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-03-2019, Turism

Party Disco Singles Martisor - 09 Martie 2019 – Un party adevarat numai pentru cei Singles. Aceasta petrecere este pentru tine numai daca: esti open-mind, curajoasa sa faci pasul inainte sa cunosti alte persoane singure ca si tine, sa lasi timiditatea acasa si sa-ti infrunti temerile lasandu-te purtata in ritm de blues pe ringul de dans…Pasul pe care vrei sa-l faci depinde numai de tine si cu siguranta Cupidon va trimite o sageata asupra ta. 0757643978 nu sms.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-03-2019, Turism